Våra tjänster

Värmdö Brunnsborrning AB erbjuder tjänster inom bergsvärme- och brunnsborrning åt privatpersoner och företag

Kontakta oss

Brunnsborrning

Värmdö Brunnsborrning AB är din pålitliga partner för att säkerställa tillgång till rent vatten. Med vårt erfarna team och avancerade utrustning kan vi borra brunnar av hög kvalitet som passar dina behov och förhållanden på platsen. Vi strävar efter att erbjuda smidiga och kostnadseffektiva lösningar för att säkerställa en pålitlig vattenförsörjning.

Bergvärmeborrning

Vi är dedikerade till att förse våra kunder med kostnadseffektiva och miljövänliga uppvärmningslösningar. Genom att borra djupa hål i berget och installera värmepumpar kan vi utvinna den naturliga värmen under marken för att värma ditt hem, villa eller fritidshus. Med vår expertis och noggrannhet kan du lita på oss för en pålitlig och effektiv bergvärmeinstallation.

Pumpinstallationer

Med oss kan du säkerställa en pålitlig och effektiv vattenförsörjning för ditt hem eller företag. Vi specialiserar oss på installation av högkvalitativa pumpar som passar dina behov och förhållanden på platsen. Oavsett om det handlar om grundvattenpumpar, hydropress, hydrofor eller ingrävning och installation, kan du lita på oss för professionellt utförd installation och långvarig prestanda.